Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Νέες προσλήψεις προσωπικού στην Ε.Ρ.Τ.

Με χθεσινή του απόφαση, το Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ. ενέκρινε την πρόσληψη επτά δημοσιογράφων με σύμβαση ενός έτους.
Πρόκειται για τους Κ. Αρβανίτη, Π. Γαβρά, Ιω. Ευσταθίου, Θ. Μιχόπουλου, Σ. Μπιζόγλη, Μ. Σαράφογλου και Π. Σπηλιόπουλου. Επιπλέον, ενέκρινε τη συνεργασία με την Έλλη Στάη, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τα μέσα του Ιανουαρίου και την ένταξη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της εκπομπής «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.
Με απόφασή του, το Δ.Σ. επέκτεινε ακόμη τη σύμβαση από 1 Ιανουαρίου 2011 έως 31 Ιουνίου 2011, ως Προσωπικού Ειδικών Θέσεων, της Χρ. Αρμάνη, υπεύθυνης Διοίκησης Έργου και για το ίδιο διάστημα τις συμβάσεις του σκηνοθέτη Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλου και του προϊσταμένου του Τμήματος Προβολής της Διεύθυνσης Προγράμματος, Γιώργου Καλλίτση. Σύμβαση ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα ενός έτους ενεκρίθη ακόμη για τέσσερις ειδικούς συμβούλους και συγκεκριμένα των κυρίων Χαρ. Μπότσαρη, Κ. Μαζάνη, Χρ. Οικονομίδη και Ελ. Ζαχαρίνη, και την καταβολή της ετήσιας συνδρομής στη Euronews, μειωμένη κατά 7% από την προηγούμενη χρήση.
Παράλληλα, το Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. εξουσιοδότησε τον γενικό διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και τη διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών για τον τακτικό φορολογικό έλεγχο της διαχειριστικής χρήσης 2005-2006.