Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Παραδόθηκε ο απαγωγέας 18χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι ένας 21χρονος από τα Χανιά, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος ενός 17χρονου και μιας 18χρονης, αλλά και για απαγωγή της 18χρονης.
Ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Κανδάνου Χανίων, ενώ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο οδηγώντας, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του προκάλεσε με πρόθεση τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν ο 17χρονος οδηγός και η 18χρονη επιβάτις δικύκλου.
Στη συνέχεια, ο δράστης επιβίβασε τη 18χρονη, παρά τη θέλησή της, στο όχημά του και αφού τη μετέφερε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου σε χωριό του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου Χανίων, αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η παθούσα παρελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Κανδάνου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο 17χρονος.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.