Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Παντρεύεται ο Βουρλιώτης;


Κανείς δεν την γλιτώνει από το ιερό μυστήριο του γάμου, επομένως γιατί να αποτελέσει εξαίρεση ο Νίκος Βουρλιώτης; Ο Έλληνας ράπερ δήλωσε υπέρ του γάμου σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, παραδέχθηκε πως διατηρεί πολύχρονη σχέση και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει τα δικά του παιδιά.
"Εχω σταθερή σχέση και παντρεύομαι φέτος" δήλωσε ο Νίβο, παίρνοντας την μεγάλη απόφαση να νοικοκυρευτεί. Μάλιστα ως παραδοσιακός Έλλην θα κάνει θρησκευτικό γάμο, με... "τα όλα του"! Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Νίβο γνωστοποίησε το γεγονός πως δέχθηκε πρόταση από το "X-Factor" για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λεβέντη τα Χριστούγεννα, όμως ο ίδιος αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης εκείνη την περίοδο.
Ο Νίβο δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στην μουσική του καριέρα. "Επρεπε να χτυπήσω πολλές πόρτες και να προσπαθήσω σκληρά, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν χρειαζόταν θα το ξανάκανα από την αρχή", δήλωσε χαρακτηριστικά. Όσο για το ψευδώνυμο "Νίβο"... δημιουργήθηκε "χάριν ευκολίας σε μια περιοδεία στην Αμερική".
ΠΗΓΗ:Mediasoup