Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Διαδηλώνει έξω από το Υπ. Παιδείας η γυναίκα του Πάγκαλου!

 Το 'πε και 'κανε η κ. Παγκάλου! Διαδήλωσε έξω από το υπ. Παιδείας! Σαν άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη (βλ. «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια»), η κ. Χριστοφάκη, διεκδικεί τα δικαιώματα της με κινητοποιήσεις απέναντι στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, στην οποία αντιπρόεδρος τυγχάνει να είναι ο σύζυγός της! Σήμερα βρέθηκε μαζί με τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού έξω από το υπ. Παιδείας, προκειμένου να εκφράσει και εμπράκτως την αντίθεσή της στην απόφαση συγχώνευσης του Γυμνασίου Κουβαρά.

Η κυρία Παγκάλου βέβαια είχε προειδοποιήσει με επιστολή, που απέστειλε χθες στην κυρία Διαμαντοπούλου, ότι θα σταθεί δίπλα στους πολίτες στις κινητοποιήσεις τους… αλλά δεν φανταζόταν κανείς ότι το «δίπλα» ήταν… κυριολεκτικό!

Πάντως, μετά από επίμονες προσπάθειες, η υφυπουργός Παιδείας επέτρεψε σε αντιπροσωπεία διαδηλωτών να μπει στο υπουργείο και να συζητήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η κ. Χριστοφάκη, η οποία είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Χριστοφιλοπούλου τους «έστησε» για περισσότερο από μία ώρα…

Τελικά, η αντιπροσωπεία συζήτησε με την υφυπουργό, η οποία τους ζήτησε να καταθέσουν τους λόγους που θεωρούν ότι το σχολείο δεν πρέπει να συγχωνευτεί και...βλέπουμε!

Θα θέλαμε πάντως να βλέπαμε αυτό το τετ- α - τετ Χριστοφάκη - Χριστοφιλοπούλου, μιας που η κ. Χριστοφιλοπούλου είναι αντίπαλος του κ. Πάγκαλου στην περιφέρεια υπολοίπου και μάλιστα η κ. Χριστοφάκη την είχε φωτογραφίσει ότι ευθύνεται για την αποτυχία της στις δημοτικές εκλογές.
Πηγή: star