Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η "μάχη" της Τούμπας "βλέπει" ΠΑΟΚ!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!
Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σαιζόν δίνει απόψε το βράδυ στις 9:00 στην φλεγόμενη από πάθος Τούμπα ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ και στοχεύει φυσικά στη νίκη- πρόκριση που οδηγεί στον τελικό της 30ης Απριλίου...

Το παιχνίδι βέβαια, δεν είναι σε καμιά περίπτωση εύκολο όσο και αν ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Οι παίκτες πρέπει να δώσουν -και θα δώσουν- και την ψυχή τους στο γήπεδο ώστε να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση. Μην ξεχνάμε πως αυτά τα ματς τα παίρνει όποιος το θέλει περισσότερο, όποιος είναι πιο αποφασισμένος !

Είναι από τα λίγα ματς φέτος που ο προπονητής του Δικεφάλου έχει στη διάθεσή του ετοιμοπόλεμους όλους τους "βασικούς" ποδοσφαιριστές, κάτι που αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.
O Χάβος απέναντι στον ρόμβο της ΑΕΚ θα επιλέξει το 4-2-3-1, ξεκινώντας  όπως όλα δείχνουν με Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Γκαρσία και Βιτόλο κόφτες, ο Ίβιτς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, έχοντας στις πτέρυγες δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Βιεϊρίνια, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι:Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Σαβίνι, Τσουκαλάς,  Έττο, Πετρίσεβιτς και Μωυσιάδης.
Εκτός έμειναν ο Ελ Ζαρ, ο Μαλεζάς, ο Αρίας, ο Αθανασιάδης και ο Μπαλάφας. Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του κανονισμού του κυπέλλου στην αποστολή πρέπει να συμμετέχουν δύο παίκτες κάτω των 18 ετών. Αυτοί είναι ο Πετρίσεβιτς και ο Μωυσιάδης.
Όσον αφορά τον αντίπαλο ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ πήρε μαζί του στην αποστολή τους: Σάχα, Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Δέλλα, Καράμπελα, Νασούτι, Μάκο, Μανωλά, Ματέος,  Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφέ,  Λυμπερόπουλο, Λαγό, Κλωναρίδη και Σκόκο. Είναι εικοσιένας παίκτες, θα κοπούν οι τρεις αλλά θα μείνουν υποχρεωτικά στους δεκαοχτώ ο Μοσχονάς και ο Κλωναρίδης.
Η ΑΕΚ πιθανότατα θα παίξει -όπως προαναφέρθηκε- και πάλι με 4-4-2 σε ρόμβο. Ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια,  Γεωργέας, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας στην άμυνα, μπροστά της ο  Ντιοπ, στις πτέρυγες ο  Μίτσελ και ο Μάκος και μπροστά τους στην κορυφή ρου σχήματος ο Γκερέϊρο. Επιθετικό δίδυμο ο Σκόκο και ο Λυμπερόπουλος (ή Μπλάνκο).
To παιχνίδι θα διευθύνει ο Αθηναίος (!) Μάνταλος, έχοντας βοηθούς τους Γούκο και Μπαλτά.