Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟΚ!

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ σιωπά για ακόμη μία φορά, στην Αθήνα έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ψήφισε το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου ως εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΕΠΟ.
Η διαρροή αυτή προέρχεται από τη Λίγκα, άγνωστο από ποιον αν και υποψιαζόμαστε και οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην επικαιρότητα έχουν την αίσθηση πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την επιστολή που έστειλε στήριξε ουσιαστικά την παρουσία του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου στην ομοσπονδία, την ημέρα που ασκήθηκε σε αυτόν ποινική δίωξη για στημένα παιχνίδια.
Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και ο ΠΑΟΚ το μόνο που ζήτησε μέσα από την επιστολή του, είναι να τηρηθούν τα διαδικαστικά. Δηλαδή, όπως τότε που παραιτήθηκε ο Ηλίας Βιολίδης από την Λίγκα τον πρώτο λόγο είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έτσι και τώρα που παραιτήθηκε ο Κανελλόπουλος, τον πρώτο λόγο για το τι θα συμβεί με την ορφανή θέση θα πρέπει να έχει η ίδια ομάδα, δηλαδή ο Ολυμπιακός Βόλου.
Αυτή πάντως η διαρροή δείχνει για ακόμη μία φορά πως ο κάθε αστείος μπορεί να δημιουργεί εντυπώσεις εις βάρος του ΠΑΟΚ και κανένας να μην τον ενοχλεί.Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρά το προσωπικό κόστος που έχει από αυτή τη συμπεριφορά που τυγχάνει ο ίδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σιωπά και η φθορά της προσπάθειάς του ολοένα και μεγαλώνει.