Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, βροχές στη Μακεδονία





Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και πιθανόν πρόσκαιρες βροχές στη Μακεδονία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι τους 35 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
: Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, το μεσημέρι και το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και ενδέχεται στα ανατολικά του νομού να βρέξει. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και πάλι και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στη Θεσσαλία.Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός, από το μεσημέρι όμως αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στα ορεινά, ενώ το βράδυ προβλέπονται σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το Ιόνιο πρόσκαιρα θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
: Αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.