Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά


Στα χέρια της Ασφάλειας Έδεσσας έπεσε ένας νεαρός άνδρας, που κατηγορείται για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.
Το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη –αλβανικής υπηκοότητας- στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βαλίτσες, εκ των οποίων η μία περιείχε κάνναβη σε συσκευασίες συνολικού βάρους 7.169 γραμμαρίων και η δεύτερη κοκαΐνη σε συσκευασίες συνολικού βάρους 866 γραμμάριων.
Οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που προέρχεται από την πώληση ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις συνομιλίες του, κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Λίγη ώρα νωρίτερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Νομού Πέλλας στα Γιαννιτσά συνελήφθη ένας 36χρονος, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του  δράστη 5,9 γραμμάρια ηρωίνης,  1,1 γραμ. κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης 0,5 του γραμμαρίου, 7 ναρκωτικά χάπια στερούμενα ιατρικής συνταγής, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, που προέρχεται από την εμπορία των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης συνέλαβαν έναν 28χρονο, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, δεκατέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 100,2 γραμμάρια, ένα ναρκωτικό δισκίο και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κατερίνης.