Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

26χρονη πανούργα σκηνοθέτησε την απαγωγή της


Εντοπίστηκε και συνελήφθη τελικά χθες το πρωί, σε χωριό έξω από την Λειβαδιάς Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η 26χρονη γυναίκα, η οποία σκηνοθέτησε την απαγωγή της και ζητούσε ως λύτρα 80.000 ευρώ από τον ίδιο της τον σύζυγο.
Όπως έγινε γνωστό στις 29 Ιανουαρίου 2011 ο 34χρονος σύζυγος της πανούργας, όπως αποδείχτηκε 26χρονης, πήγε στη Αστυνομία και δήλωσε την απαγωγής της αλλά και τον εκβιασμό που υφίσταντο ο ίδιος προκειμένου να καταβάλλει λύτρα για την απελευθέρωση της.
Η ΕΛ.ΑΣ., που έλεγξε τα μηνύματα που λάμβανε στο κινητό του ο 34χρονος, ξεκίνησε τις έρευνες και εντόπισε τελικά την δήθεν απαχθείσα στο πατρικό σπίτι του εραστή της έξω από την Λειβαδιά, τον οποίο όπως είπε η ίδια, τον είχε γνωρίσει πριν από μερικούς μήνες μέσω του Facebook.
Η νεαρή γυναίκα, που είναι και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της, προκειμένου να βγάλει χρήματα, αλλά δεν είχε ενημερώσει για το σχέδιο της και τον εκβιασμό, τον εραστή της, ο οποίος όπως είπε αγνοούσε ότι η 26χρονη είναι και παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού! Σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης και άσκοπη κινητοποίηση αρχής. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.