Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η Ελένη εξέφρασε τα συναισθήματά της

Βασιζόμενη στις δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις σκέψεις της και μέσα από όσα είπε να εκφράσει και τα δικά της συναισθήματα.
«Χαίρομαι πολύ που τον είδα τόσο ομιλητικό, αλλά δημόσια ομιλητικό. Νομίζω ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μας κάνουμε ένα κλικ, πετάμε από πάνω μας όλα αυτά που μας πιέζουν και μας απασχολούν και απελευθερωνόμαστε. Και σε μια τέτοια φάση βρίσκεται η Ζέτα με τον Μιχάλη», είπε η παρουσιάστρια και το πάνελ της εκπομπής της συμφώνησε και φυσικά συνέχισε: «Και γιατί να κρύβονται πια οι δυο τους; Υπάρχει πλέον λόγος; Κάθε σχέση θέλει τον χρόνο της. Και εάν δεν αισθανθείς ότι πατάς γερά και εάν δεν ξεπεράσεις διάφορες φάσεις, δεν είσαι έτοιμος να τα πεις προς τα έξω. Πρώτα το μοιράζεσαι με τον άνθρωπο σου, βλέπεις ότι προχωράει και μετά το λες και στον κόσμο», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Πώπω… τώρα τα είπα όλα αυτά και βλέπω να παίρνουν το κομμάτι αυτό με τις δηλώσεις μου και να το παίζουν για δικό μου… Καλά και για τα δικά μου μιλούσα, αλλά κυρίως για τον Μιχάλη και την Ζέτα».

Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις πώς να μην θεωρήσουμε ότι όλα αυτά είναι και τα προσωπικά σου συναισθήματα; Συμφωνούμε πάντως, δεν υπάρχει λόγος κάποιος που είναι ερωτευμένος και πατάει γερά στα πόδια του να το κρύβει...
ΠΗΓΗ:zougla.gr