Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Κοινό μέτωπο «Ζαγόρ»-Μαρινάκη

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Θοδωρής Ζαγοράκης τα είπαν έπειτα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι πρέπει να σταματήσουν τα έκτροπα στα γήπεδα.

Ο τελευταίος πρόεδρος του Ολυμπιακού που εμφανίστηκε σε παιχνίδι ομάδα του στην Τούμπα, πριν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Περίπου 20 έτη πέρασαν από τότε που ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά βρέθηκε ξανά στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» και συζητώντας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη τόνισαν πως αυτά που έλαβαν χώρα και στα δύο γήπεδα, έπρεπε να σταματήσουν.
Πάντως η πληροφορία πως οι δύο τους ξαναμίλησαν αργά το βράδυ δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά. Το σίγουρο είναι πως αμφότεροι θα τα ξαναπούν σύντομα στην Λίγκα και στην ΕΠΟ.
Το παράπονο του «Τεό»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης συνάντησε αρκετά γνωστά άτομα στην Τούμπα στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους είχε στενή επαφή μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος εξέφρασε το παράπονο του πως δεν έχει τη στήριξη που είχε αρχικά πως δέχεται άσχημη κριτική έπειτα από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα των «Ασπρόμαυρων».