Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Eγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο

«Ρωτείστε το βράδυ τις γυναίκες σας και θα σας πουν να μην το κάνετε! Κι αν συνεχίσετε να επιμένετε, θα σας πετάξουν έξω από το σπίτι...» είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
«Εσύ τη δική σου τη ρώτησες και σου απάντησε να μην το κάνετε;» ρώτησε εκνευρισμένος τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ένας βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ..


«Ναι, εγώ ρώτησα τη δικιά μου γυναίκα και μου είπε ότι, αν επιμείνω, θα με πετάξει έξω από το σπίτι. Έτσι κι εσείς, κύριοι συνάδελφοι, να το σκεφτείτε καλά, πριν ψηφίσετε αυτή την τροπολογία, η οποία χαρίζει 95.000.000 ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής. Μην γίνεστε γατούλες με την ουρά στα σκέλια» συνέχισε να λέει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, εξαγριώνοντας περισσότερο τους κυβερνητικούς βουλευτές, και ιδίως τον Χρήστο Πρωτόπαπα.

«Είστε και με τον ληστή και με τον χωροφύλακα. Εδώ μέσα είστε δήθεν παλικάρια και τα άλλα παλικάρια στη Συγγρού να λένε άλλα. Το Μέγαρο Μουσικής ή θα κλείσει ή δεν θα κλείσει. Διαλέξτε, λοιπόν, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Είστε ή όχι υπέρ του πολιτισμού; Και ποια είναι, τέλος πάντων, η γραμμή του κόμματός σας; Ο εκπρόσωπός σας, Γιάννης Μιχελάκης ,με συνέντευξή του, έλεγε πως το Μέγαρο Μουσικής είναι κοιτίδα του πολιτισμού, λίκνο της κουλτούρας. Άρα, είστε φάουλ, εκτός γραμμής, κύριε Κεφαλογιάννη! Μας είπατε γατούλες, αλλά έχουμε και νύχια. Αυτές είναι γατούλες, μια τέτοια είστε κι εσείς, κύριε Κεφαλογιάννη» απάντησε σε αυστηρό ύφος ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Βρε, καλά έκανε η αείμνηστη Ρίτα Σακελαρίου και προτίμησε τον παίδαρο και όχι το Μέγαρο! Εμείς, πάλι, Μέγαρο πληρώνουμε και Μέγαρο δεν βλέπουμε!
ΠΗΓΗ:zougla.gr