Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο Πατέρας τηλεφώνησε στον Δαλούκα!




Δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε ο Νικόλας Πατέρας με τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού στην κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», επικαλούμενη δικαστικές πηγές, ο Νικόλας Πατέρας τηλεφώνησε στον Γιώργο Δαλούκα πριν και μετά το παιχνίδι της δεύτερη αγωνιστικής της Super League με τον Άρη. Η πρώτη ήταν για να βεβαιωθεί ότι ο διαιτητής δεν θα αδικήσει τους «πράσινους» και η δεύτερη για να τον επιπλήξει για τα σφυρίγματά του στο β’ ημίχρονο, τα οποία ήταν 70% υπέρ του Άρη, όπως ισχυρίστηκε.

Να σημειωθεί ότι μετά την κατάθεσή του, ο Γιώργος Δαλούκας τόνισε ότι μεγαλοπαράγοντας τον προσέγγισε, για να σφυρίξει υπέρ του Άρη, κάτι που ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε.

Ο Αχιλλέας Μπέος, η φωνή του οποίου ακούγεται στις επίμαχες κασέτες, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι τα ηχητικά αρχεία είναι συρραμμένα, έχει αποκαλύψει ότι μιλά στο τηλέφωνο με τον Νικόλα Πατέρα και έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Όποιος θέλει, ας κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τις 8 Σεπτεμβρίου που ορίστηκε ο Δαλούκας στο ματς Άρης-Παναθηναϊκός μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, που είναι μια μέρα μετά τον αγώνα, για να μας πουν τελικά πόσες φορές πήρε τηλέφωνο τον Δαλούκα ο Πατέρας και πόσες εμένα και τι ειπώθηκε για να λάμψει η αλήθεια» έχει δηλώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.