Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αποθεώθηκαν οι… θριαμβευτές της Βαρκελώνης


Υποδοχή… ηρώων έτυχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, κατά την επιστροφή τους από τη Βαρκελώνη, όπου χθες «άλωσαν» το «Παλάου Μπλαουγκράνα», επικρατώντας με 75-71 της Μπαρτσελόνα, για τα προημιτελικά της Euroleague.Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, το αεροσκάφος, που μετέφερε την αποστολή του «τριφυλλιού» προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και εν συνεχεία γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου 300 οπαδούς των «πράσινων», που είχαν συγκεντρωθεί στα Σπάτα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ευχαρίστησαν τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη μεγαλειώδη εμφάνιση και τη νίκη στη Βαρκελώνη, ενώ παράλληλα τους ζήτησαν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Εκτός από τους παίκτες των «πράσινων», την αποθέωση γνώρισε ο προπονητής της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το όνομα του οποίου έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών των «πράσινων».

Πάντως τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ της ομάδας ήταν συγκρατημένοι στις αντιδράσεις τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους, καθώς, όπως τόνιζαν, έγινε απλά το 1-1 και τίποτα δεν κρίθηκε όσον αφορά την πρόκριση.